Last news in Fakti

10 Януари, 2024 14:00 710 2

Меси ще играе с национал на САЩ

  • интер маями-
  • футбол-
  • лионел меси-
  • сащ-
  • юлиан гресел

30-годишният халф с немски корени се обвърза с Интер Маями до 2026 г. с опция за удължаване с още един сезон

Меси ще играе с национал на САЩ - 1
Снимка:

Интер Маями подписа договор с национала на САЩ - Юлиан Гресел, съобщиха от клуба. 30-годишният халф с немски корени се обвърза с тима на Лео Меси до 2026 г. с опция за удължаване с още един сезон.

За последно Гресел игра за Кълъмбъс Крю, с който спечели плейофите на MLS миналата година. Той има и още една титла с Атланта Юнайтед през 2018 г. Тогава Гресел и съотборниците му бяха водени от настоящия старши треньор на Интер Маями - Херардо Мартино.

„Развълнуван съм да се присъединя към такъв амбициозен клуб като Интер Маями. Готов съм да се захвана за работа и да използвам опита си, за да помогна на новите си съотборници да постигнат мечтата си за титла", заяви Гресел.

Новият съотборник на Меси, който може да играе и като краен защитник, е обличал екипите още на Ди Си Юнайтед и Ванкувър Уайткапс. Общо в МЛС Гресел има 228 мача, в които е вкарал 27 гола и е направил 68 асистенции.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 гербераст андрешковец

    1 0 Отговор
    Юлиан Гресел е роден в Германия, започнал там кариерата си и се преместил в САЩ през 2011, а бил с немски корени? Играе за националният на САЩ защото е получил гражданство, НО това не го прави човек с германски корени, а е германец с американски паспорт.