Last news in Fakti

18 Януари, 2024 17:30 1 035 2

Билал Бари: Мечтая феновете отново да пеят за мен

  • билал бари-
  • левски-
  • футбол

Той коментира шансовете за „сините“ за класиране в евротурнирите и изтичащия му договор през лятото

Билал Бари: Мечтая феновете отново да пеят за мен - 1

Нападателят на Левски – Билал Бари, даде интервю за Gong.bg. Мароканецът разкри какво е състоянието му, как му се е отразила тежката контузия, която получи и кога ще е готов за игра. Той коментира шансовете за „сините“ за класиране в евротурнирите и изтичащия му договор през лятото.

„Чувствам се добре и се надявам тази неприятна контузия да е вече зад гърба ми. Подобрявам състоянието си във всяка тренировка и се надявам това да продължи“, започна Бари пред колегите от Gong.bg.

„Последната година беше много тежка за мен, защото футболът е всичко, което имам. Сега гледам напред и съм оставил миналото настрани. Желанието ми е възможно най-скоро да се върна на терена. Вече започнах да тренирам наравно с отбора. Чувствам се добре, но трябва да продължа да работя. Когато си получил такава тежка контузия, не трябва да спираш да работиш, но трябва и да си внимателен“, продължи мароканецът.

„Ако трябва да бъда честен, бях много отчаян един ден, когато видях приятелите си да отиват на тренировка, а аз трябваше отново да остана във фитнеса. Бях толкова ядосан.... В главата ми нахлуха мрачни мисли. Успях обаче да превърна този яд в амбиция. Това ме направи по-силен. Тази контузия промени живота ми, промени начина ми на мислене“.

Нападателят сподели и кога се очаква да бъде готов за игра. „Надявам се, че след тренировъчния лагер в Турция да бъда в отбора и да получавам минути на терена. Всичко е възможно, но много зависи от това как ще се развият нещата и как този лагер ще ми помогне“.

„Футболът ми липсва“, продължи Бари. „Липсва ми тунелът на „Герена“. Липсват ми феновете на Левски. Искам да се върна и отново да играя пред тях на нашия стадион. Да вкарвам голове и да ги радвам – това е моята работа“.

Той коментира и лошите резултати на отбора в края на есенния полусезон. „Ние сме млад отбор. Играем добре. Както всеки отбор, ние също имахме лош период през годината. Мисля, че това вече е зад нас. Треньорът ни дава увереност и ние трябва да му отговорим със същото“.

„С Левски трябва да си готов на всичко, защото ние може да направим всичко. Със сигурност класиране за европейските турнири е постижима цел. Вярваме, че можем да я постигнем“, каза още Бари пред Gong.bg.

Договорът на Билал Бари със „сините“ е до края на сезона. Той сподели, че не мисли дали ще бъде удължен или не. „Не мисля за договор. Клубът беше постоянно зад мен от началото на този лош период. Мисля единствено как ще се върна на терена и ще се отблагодаря за това с играта си. Те бяха перфектни с мен, затова и аз не трябва да ги разочаровам и да отвърна със същото“.

Нападателят е единственият футболист в настоящия отбор, на когото феновете посветиха рефрен – „1,2,3 Билал Бари“. „Това е лудост. Това е мечта за мен – да се върна на терена и привържениците отново да запеят за мен. Наистина е невероятно. Трудно мога да опиша с думи как ще се почувствам в този момент“.

„Искам да благодаря на феновете. Те всеки път са зад нас. Те много ми помогнаха през последната година. Невероятни са и много ги обичам“.

„Какво си пожелавам за 2024 година? Да играя футбол, да играя футбол и пак да играя футбол. И да вкарвам голове за Левски, разбира се“, завърши любимецът на „синята“ публика.

Източник: gong.bg


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ммм...да

    2 4 Отговор
    На тия докато марокански камилари са им любимци все ще орат дъното.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.