Last news in Fakti

27 Януари, 2024 21:06 1 170 11

Паднахме от Нова Зеландия на хокей

  • хокей на лед-
  • българия-
  • нова зеландия

Нашите загубиха след продължение в Зимния дворец

Паднахме от Нова Зеландия на хокей - 1
Снимка: БФ хокей на лед

Българският отбор по хокей на лед загуби от Нова Зеландия с 3:4 след продължение в среща от четвъртия кръг на Световното първенство за младежи до 20 години в дивизия III, Група "А", което се провежда в Зимния дворец в столицата, предава БТА.

България има 7 точки и заема трето място в класирането. Българите имат точка по-малко от втория Нова Зеландия и пет по-малко от лидера Израел, който победи Турция с 4:1 и е на върха с пълен актив след четвъртия кръг, като си гарантира промоция за по-горната дивизия.

Нова Зеландия поведе с два гола след първата третина, но Богомил Диков върна едно попадение във втората част, преди Фонтейн да вкара трети гол за новозеландците.

Българските хокеисти изиграха силна последна третина и успяха да изравнят с голове на Стефан Пиротски и Кристиан Пандилов, пращайки мача в продължение. Там Самуел Чембърлин реализира победния гол за Нова Зеландия. Утре България ще изиграе последния си мач в групата срещу Киргизстан.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сатана Z

    0 1 Отговор
    А кои са нашите,щото от заглавието не става ясно?
  • 2 Зайо Байо

    7 2 Отговор
    Оставете Нова зеландиЯ , лошото е , че ПАДНАХМЕ , но в ръцете на лешоядите-паразити Делян Шиши и Бойко Тиквата !
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Пързалка

    2 1 Отговор
    Трябва да се греда положително, а скоро игроят и националите по футбол.
  • 5 Русофил

    4 1 Отговор
    Добре, че са жените да отсрамят БГ в спорта.
  • 6 Шайбата

    5 0 Отговор
    Уникално представяне на НАШИТЕ и мал шанс, В Нова зеландия от 1939г сняг е валял само през 2011г. Или Новозеландците са уникални спортисти подготвили отбор по хокей на лед за няколко часа без НИКАКВИ УСЛОВИЯ , или НАШИТЕ са пълни некадърници. Изводите оставям за вас.
  • 7 Хи хи хи

    1 0 Отговор
    Скоро ще имаме победа срещу Африка. Спокойно. 🤣
  • 8 Ветеринарен психолог

    1 0 Отговор
    Ами там преди 60 години паднаха 2 снежинки и хората се подготвиха
  • 9 Все тая

    0 0 Отговор
    И с Ямайка да играем, или Хаити пак ще ни дънят. И на ски не можем им се опъна 🤣
  • 10 да сме коректни

    1 0 Отговор
    Тия островитяни да не вземат и на художествена гимнастика да ни бият , а ? !? Не, там не могат - там сме сигурни и спокойни........
  • 11 нищо странно

    1 0 Отговор
    като има две парзалки и половина в България добре е че има отбор така е със всички зимни спортове у нас не успя батето да ни класира за ЗОИ можеже доста писти и парзалки да останат и скачачите ни щяха да имат поне къде да скачат а не да тренират в чужбина и да си провеждат ДП по чужбина иначе ежегодно се харчат милиони за световни купи ама само в банско а някой да е питал парите от телевизионите права и реклама на къде вървят като ги провеждат в цял свят курортите плащат такива мероприятия или 80% от сумите, у нас ммс спонсорира курорта ,юлен и ръководството на бфски