Last news in Fakti

27 Януари, 2024 21:58 1 493 1

Филип Кръстев ще играе в елита на Нидерландия

  • филип-
  • кръстев-
  • цволе-
  • лос анджелис

Националът подписа с Цволе

Филип Кръстев ще играе в елита на Нидерландия - 1
Снимка: ПФК Цволе

Българският национал Филип Кръстев се завърна в Европа и ще доиграе сезона в елитния нидерландски ПЕК Цволе, съобщиха от клуба. Полузащитникът за последно бе част от ФК Лос Анджелис, като в Цволе ще играе като преотстъпен до лятото от белгийския Ломел, допълва gong.bg.

Кръстев има опит в нидерландския футбол, като е играл в страната за Камбур. Халфът е юноша на Славия, а в България е носил екипа още на Левски.

"Филип е универсален халф. Той може да играе както отляво, така и в централната халфова линия. Доволен съм, че успяхме да привлечем този играч към селекцията благодарение на нашите добри отношения със City Football Group", коментира техническият директор на Цволе Марк Коонен.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БгРеалност

    2 2 Отговор
    американската мечта не бе постигната, обрато в европата, а скоро и в България .....