Last news in Fakti

1 Февруари, 2024 16:29 3 456 0

Олимпийски герой: Новак Джокович е...

  • спорт

Масу защити Джокович

Олимпийски герой: Новак Джокович е... - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Николас Масу е олимпийски шампион на сингъл и на двойки. Той спечели два златни медала за Чили от Игрите в Атина. Масу каза какво мисли за Новак Джокович. Ноле загуби от Яник Синер в 1/2-финалите на Аустрелиън Оупън. 36-годишният сърбин има 24 титли от Големия шлем на сингъл.

"Не смятам, че е приключил с тениса, както твърдят някои специалисти в тениса. Според мен Джокович е фаворит номер 1 за титлите на Ролан Гарос, Уимбълдън и Ю Ес Оупън тази година", твърди Масу". Чилиецът е бивш номер 9 в ранглистата на АТП. Той акцентира, че Ноле още е лидер в подреждането при тенисистите при мъжете.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА