Last news in Fakti

7 Януари, 2014 18:55 985 0

Гуардиола: "Златната топка" е за Рибери

  • рибери-
  • гуардиола-
  • златната топка-
  • награда

Наставникът на Байерн е възхитен от играча си

Гуардиола: "Златната топка" е за Рибери - 1
Снимка: БТА/АР

Треньорът на Байерн (Мюнхен) Пеп Гуардиола заяви, че не се съмнява, че Франк Рибери ще спечели "Златната топка". Трофеят ще бъде връчен на специална церемония в Цюрих на 13 януари.

В момента Рибери се подготвя със своите съотборници на тренировъчен лагер в Катар, но в неделя вечер ще отлети за Швейцария за да вземе участие в гала-вечер организирана от ФИФА. Както е известно конкуренти на французина са Кристиано Роналдо и Лионел Меси.
 
"Франк има едно голямо, голямо сърце. Никога не съм виждал играч на толкова високо ниво с такъв характер. Той е невероятен по начина по, който се бори за своя отбор! Чест е за мен да бъда треньор на такъв футболист. Рибери трябва да лети с огромна усмивка за Цюрих и се наслади на момента", заяви Гуардиола от лагера на Байерн в Доха. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА