Last news in Fakti

7 Февруари, 2024 14:01 1 373 3

Килиан "взривява" съблекалнята на Реал Мадрид?

  • футбол

Не е сигурно, че Реал Мадрид ще вземе Мбапе, както се твърди

Килиан "взривява" съблекалнята на Реал Мадрид? - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Килиан Мбапе е сочен от мнозина за най-силния футболист в света. Той е с изтичащ договор с ПСЖ. Може да направи свободен трансфер през лятото, ако реши да се раздели с "принцовете".

Според много медии, той е близо до договор с най-титулувания тим в КЕШ/Шампионска лига Реал Мадрид. Сочи се, че ще взима чисти 30 милиона евро на година и ще разполага с голяма част от имиджовите си права.

Ако това се случи обаче Килиан ще взима малко по-голяма заплата общо от Родриго, Винисиус и Джъд Белингам. Предпоставка съблекалнята на гранда да се разтресе от финансови теми.

Флорентино Перес пък каза за считания за сигурен свободен трансфер на Мбапе: "Оригинално".

Далеч по-обосновано откъм колектив изглежда Реал да се хвърли в битка за Ерлинг Холанд, предвид откупната клауза в договора на норвежеца с Манчестър Сити и евентуален финансов компромис относно заплатата на нападателя.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бегайте с 300

    3 2 Отговор
    Тия сити и реал трябва да се забранят със закон ... не може финансов феърплей за всички само за тия да няма миропомазани

    Коментиран от #3

  • 2 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    5 0 Отговор
    Днес явно "взривяващите" са на дневен ред 😉
    Ще пишете ли и Такър взриви Света с интервюто си 🤔
  • 3 ⚜️Просветен⚜️

    4 4 Отговор

    До коментар #1 от "бегайте с 300":

    На Реал никой не им налива петромилиарди братко! Реал е история , Реал е магия , а не средняшки отбор без успехи купен онзи ден от скучаещ шейх! И точно защото Реал е това, което казвам , Мбапе няма да играе там! Психолози отдавна са анализирали келеша, знаят че за пари вече отказа да премине в голям отбор и стой в средняшкия ПСЖ , знаят и че ще опита да подчини отбора на себе си, а не да отдаде себе си за отбора ! Предвидено е и лошото настроение на другите играчи ако му бъде дадено повече от на тях ! Има фамозен талант и умения Мбапето, но не е човек , а комерсиален , тщеславен отпадък!