Last news in Fakti

9 Февруари, 2024 05:39 714 5

Гонзо: Винаги има опасност това, което предвиждаш, да не се случи

  • георги иванов - гонзо-
  • футбол-
  • национален отбор

"Лъвовете" попаднаха в Лига С, група 3, където ще се изправим срещу тимовете на Люксембург, Беларус и Северна Ирландия

Гонзо: Винаги има опасност това, което предвиждаш, да не се случи - 1

Техническият директор на българския футбол - Георги Иванов, говори след изтегления жребий на България за Лигата на нациите. "Лъвовете" попаднаха в Лига С, група 3, където ще се изправим срещу тимовете на Люксембург, Беларус и Северна Ирландия. Според бившия нападател нивото на отборите е идентично и не бива да подценяваме нито един опонент

“Наглед жребият е добър, но ние не можем да подценяване нито един отбор. Познаваме бегло Люксембург от контролната среща, която изиграхме, останалите отбори са непознати. Преди 2 години, когато започнахме да изграждаме отбора първо с Ясен Петров, след това и с Кръстаич, смятам, че отборът сега е много по-добър отколкото бе преди 2 години. Голям брой футболисти се видяха, Илиан Илиев има голяма възможност и се надявам вече да постигнем целите, които си поставихме", каза той за БНТ.

Знаехме, че последните квалификациите бяха тежки. Опитахме се по време на квалификациите да изграждаме отбор, това бе трудно, но сега за тези мачове за Лигата на нациите ще бъдат много полезни за следващите квалификации.

В спорта винаги има опасност това, което предвиждаш, да не се случи. Отборът на Люксембург е сериозен отбор, за останалите не ги познаваме толкова. Ние сме на едно ниво с тях и всичко ще зависи от нас. Шансовете сега са по-големи, защото се класират първите два тима, но ние вървим в една линия, в която не трябва да говорим големи думи преди квалификации и мачове”, заяви Гонзо.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Беларус и Ирландия

    3 1 Отговор
    Ще направят точно обратното на мечтите на Гонзо.
  • 2 Левски 1914

    2 10 Отговор
    Гонзо няма грешка, Гонзо е мъжкари, а не ФЪРЧИЛО като Бербатов!

    Коментиран от #5

  • 3 Комос

    1 8 Отговор
    Гонзо е най-големия мъжкар защото е от локо. А от локо по големи патриоти, мъжкари, интелектуалци.... Няма. Тази година локо е шампион. А догодина сме на финал в шампионска лига. Сааде локо.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Хамрун.2022

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "Левски 1914":

    Бербатов, във каквито ЕЛИТНИ отбори и първенства е играл и колкото гола е вкарал , Гонзо по телевизията толкова не е гледал.
    Но някои хора гледат само през СИНИТЕ си очила и се излагат