Last news in Fakti

14 Февруари, 2024 18:57 1 078 3

Левски официално подписа със словашки халф

  • патрик мислович-
  • левски-
  • футбол-
  • селекция-
  • трансфер

Контрактът със словашкия футболист, е за срок от две години и половина, обявиха от клуба

Левски подписа договор с полузащитника Патрик Мислович. Контрактът със словашкия футболист, е за срок от две години и половина, обявиха от клуба.

Патрик Мислович е роден на 28 май 2001 година в Турчианске Теплице (Словакия). Юноша е на местния МСК Жилина, с който подписва първия си професионален договор в началото на 2019 г. С екипа на родния си клуб изиграва 120 мача и отбелязва 15 гола. В началото на 2023 г. е преотстъпен на шотландския Абърдийн записвайки 5 мача, а същата година се завръща в родния си клуб.

Патрик Мислович преминава през всички юношески национални отбори на Словакия. За селекцията до 15 години записва 2 мача, а за тези до 17 и до 19 години изиграва по 5 мача. Мислович записва и 7 мача за младежкия национален отбор на Словакия.

"ПФК Левски приветства с добре дошъл на „Герена“ Патрик Мислович и му пожелава много победи, голове и щастливи мигове със синята фланелка", написаха "сините".

Словакът е четвъртият нов футболист на столичани след Фабио Лима, Карлос Охене и Хоакин Фернандес. Мислович ще играе с №23 на "Герена".


Поставете оценка:
Оценка 4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Йеронимус БОШ

    1 6 Отговор
    С какво ще му плащат ? От НАП какво казаха ?

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Даааа

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Йеронимус БОШ":

    От НАП трябва да потърсят припознавачите за умишления "фалит" от който държавата загуби милиони от неплатени данъци и осигуровки.... а от Левски ще си платят задълженията, не се притеснявайте "оранжеви муцунки"....
  • 3 Ами казаха

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Йеронимус БОШ":

    да пътуваш със залеза!