Last news in Fakti

16 Февруари, 2024 13:00 1 113 2

Тръгнал си от ЦСКА футболист ходел с дрехи за 15-20 хиляди евро

  • цска-
  • майкъл естрада-
  • футбол

27-годишният Естрада винаги бил в крак и с най-новите технологии

Тръгналият си от ЦСКА Майкъл Естрада се оказал много странна птица. Еквадорецът имал доста широки пръсти и обичал да си угажда. Особено когато ставало въпрос за дрехи. Той шокирал съотборниците си в Борисовата градина, след като веднъж пристигнал преди тренировка с кутия, в която имало много маркови обувки. Цената им била 2700 евро, пише БЛИЦ.

Дни по-късно Майкъл се похвалил с друга покупка - чехлички "само" за 1100 евро. Нападателят признавал, че в гардероба му нямало дреха, струваща под 300 евро.

27-годишният Естрада винаги бил в крак и с най-новите технологии. Мобилният му телефон бил от най-скъпите и най-модерните, сгъвал се на две. Купил си го за Коледа, за да си направи сам подарък. Лаптопът му също имал всички екстри и струвал, както се вика, "майка си и баща си".

Друга негова страст били пръстените. На ръцете си имал цели три, като всеки от тях средно струвал по 3-4 хиляди евро. Съотборниците му шушукали, че Майкъл се движел из София с по 15-20 000 евро по себе си, имайки предвид скъпите дрехи, обувките, бижутата и телефона.

Пръстите на Естрада обаче се свивали в юмрук, когато ставало въпрос да дава за другите. С две думи - Майкъл бил стиснат. Съотборниците му твърдят, че при краткия му престой в ЦСКА от лятото до онзи ден той нито веднъж не почерпил. Имало е случаи, когато футболистите се събирали на кафе. Понякога някой плащал сметките на останалите. Естрада не го направил нито веднъж...

Както вече стана ясно, Майкъл вече не тренира с "червените", тъй като е потеглил за родината си. Неговият наем в ЦСКА трябва да бъде официално прекратен днес. След това Естрада ще подпише с тима от родината си Лига дел Кито, известен още ката ЛДУ. В Борисовата градина всички са категорични, че еквадорецът отдавна искал да си ходи, защото не му харесвало в България и приемат напускането му като бягство.

Тази сутрин се появи снимка от Еквадор, потвърждаваща, че Естрада се е прибрал и до часове трансферът му ще бъде обявен.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ЦСКА 1948

    1 0 Отговор
    или ЦСКА—София?