Last news in Fakti

11 Януари, 2014 20:00 961 0

Никодинов: Стойчо харчи прекалено много

  • цска-
  • никодимов-
  • разходи-
  • младенов

Легендата на ЦСКА за пореден път упрекна управата на тима

Никодинов: Стойчо харчи прекалено много - 1
Снимка: БТА
Легендарният играч и треньор на ЦСКА Аспарух Никодимов за пореден път се изказа негативно за сегашното ръководство на армейците. Паро обяви, че не е оптимист за бъдещето на клуба и добави, че Александър Томов само обещава, но до този момент не е направил нищо смислено на "Армията".
Никодимов е категоричен, че проблемите на ЦСКА идват най-вече от неясното финансиране на клуба и от липсата на свежи пари.

"За развитието на ЦСКА трябва да говорят тези, които обещават финанси. Ако има средства, ще има живот в ЦСКА, а ако ли не - ще започне старата песен на нов глас. Въпросът е дали ще има пари, всичко зависи от това".

"Още откакто дойдоха, новите собственици говорят, че ще има спонсор, но такъв все още не сме видели, а вече минаха 7 месеца. Ако има мощен спонсор, работата ще потръгне, клубът ще живне. Просто когато си сам човек начело на даден клуб, и богат да си, не можеш да се справиш. Всички се бият по гърдите колко много обичат ЦСКА".

"Феновете се разколебават, виждате че и бившите футболисти на ЦСКА постепенно губят доверие в клуба. Не е само заради Александър Томов, хората си знаят, че и треньорът има широки пръсти. Въобще в клуба са се събрали предимно хора с широки пръсти", каза Паро пред "Тема спорт".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА