Last news in Fakti

17 Февруари, 2024 16:48 1 876 1

Ливърпул разгроми бъдещия тим на Игор Тиаго

  • футбол

Ливърпул е биткаджийски тим

Ливърпул разгроми бъдещия тим на Игор Тиаго - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Ливърпул разгроми с 4:1 като гост Брентфорд в мач от 25-тия кръг на Висшата лига.

Дарвин Нунес през първото полувреме и Алексис МакАлистър, Мохамед Салах и Коди Гакпо през втората част реализираха за гранда от "Анфийлд". Айвън Тони вкара за временното 1:3.

Мениджърът на "червените" Юрген Клоп сподели, че ще напусне Ливърпул и Висшата лига в края на сезона, а играчите му в момента са лидери в таблицата. Ливърпул е с 57 точки. Манчестър Сити, който е настоящ шампион на Европа и Англия във футбола е с 52 т. и 2 мача по-малко. Арсенал има 52 пункта и двубой по-малко от Ливърпул.

Брентфорд е 14-ти с 25 точки. Опасната зона се затваря на 19 т. Последният и предпоследният в таблицата отбори са с по 13 точки. Така днешният съперник на Ливърпул най-вероятно ще запази елитния си статус в Англия. Този тим подписа с бившата звезда на Лудогорец и сегашен ключов играч на Брюж Тиаго, договорът влиза в сила от лятото.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Новичок

    1 0 Отговор
    Джошуа е бивш световен шампион в професионалния бокс.Грък е любимец на феновете на НБА и бивш първенец с Милуоки Бъкс, сърбин Никола Йокич е действащ шампион и лидер на Денвър Нъгетс, словенец е най-любимият гард на публиката в Лигата сега и ас на Далас Маверикс. Българин е част от НБА, борейки се за място на ролеви-играчДеми е много нежна жена,Григор Димитров е най добрият ни тенисист, а Тервел Илиев е спортен журналист...