Last news in Fakti

20 Февруари, 2024 14:27 1 152 1

Черно море отговори на Лудогорец: Някои са много активни при определянето на съдийските бригади!

  • лудогорец-
  • черно море-
  • футбол-
  • съдии-
  • бфс

Само в Разград явно се движат по някакви техни правила във футбола

Черно море отговори на Лудогорец: Някои са много активни при определянето на съдийските бригади! - 1

Черно море отговори подобаващо на опита за закачка от страна на Лудогорец. Че дузпа за варненци имаше, това стана ясно и на малките деца. Само в Разград явно се движат по някакви техни правила във футбола.

Ето какво пишат от Черно море, които качиха и клип с идентично положение за дузпа от Висшата лига на Англия:

"Явно колегите и съдиите от Висшата лига също не са присъствали на изключително ползотворния "ОНЛАЙН семинар, на който са били презентирани спорни ситуации от съдийско естество и най-вече на частта за дузпите и червените картони, под егидата на заместник-председателя на Съдийската комисия на УЕФА Карлос Веласко и с участието на председателя на Съдийската комисия на БФС Давид Борбалан".

Със сигурност обаче част от ръководството на присъствалите на СЕМИНАРА са много активни при определянето на съдийските бригади и ВАР реферите за срещите от първенството!".

ВИДЕОТО ВИЖТЕ ТУК


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КОТарАК

    5 4 Отговор
    не унивайте моряци! наша ще е и купата!малко самонадеяно тръгнахме да ги надиграваме и си го получихме-все пак те имат футболисти за 2 отбора и мноооого пари за пране../ще се оправят нещата