Last news in Fakti

20 Февруари, 2024 18:33 2 833 2

Взимат към 159 милиона заплата, а се държат като малки деца (ВИДЕО)

  • спорт

Лука Дончич и Никола Йокич са големи приятели

Лука Дончич е може би най-силният гард в света сега. Той взима към 72 милиона и половина лева заплата в Далас Маверикс. В българска валута Никола Йокич получава над 86 милиона на сезон. Т.е те взимат към 159 милиона лева обща заплата. Никола е настоящ шампион на НБА с Денвър. Той е сърцето и душата на Нъгетс. Двамата играчи бяха част от тима на Западната конференция в Мача на звездите. Ето как милионерите от Словения и Сърбия се забавляват като малчугани:

Видео: Sports on Max/Инстаграм


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пръц

    3 0 Отговор
    Е и кво ?
  • 2 И аз не разбрах

    9 0 Отговор
    Може би, защото не са ги снимали на яхта с 20 златотърсачки не са толкова готини ли? Пичовете тренират и се забаляват, не злобеят зад лаптопа.