Last news in Fakti

22 Февруари, 2024 20:00 1 571 1

Бащата на Неймар помогнал на Дани Алвеш да отърве максимална присъда

  • дани алвеш-
  • футбол-
  • неймар-
  • затвор-
  • присъда-
  • съд-
  • наказание

По-рано стана ясно, че бившият защитник ще лежи 4,5 г. в затвор и ще плати 150 000 евро обезщетение на жертвата за причинени морални щети и наранявания

Бащата на Неймар помогнал на Дани Алвеш да отърве максимална присъда - 1

Неймар показа, че никога не изоставя приятелите си в беда. В Бразилия разкриха, че именно бащата на звездата на Ал-Хилал е помогнал на Дани Алвеш да отърве по-тежка присъда по делото за изнасилване.

По-рано стана ясно, че бившият защитник ще лежи 4,5 г. в затвор и ще плати 150 000 евро обезщетение на жертвата за причинени морални щети и наранявания. Освен това той трябва да възстанови и всички съдебни разноски.

Алвеш има и забрана да се доближава до жертвата в следващите 9,5 години. Той е зад решетките малко повече от година - период, който ще му бъде приспаднат от общата присъда.

Според UOL семейството на Неймар е помогнало на Алвеш да плати обезщетението, което пък е отървало подсъдимия от максималната присъда от 12 г. Стана ясно още, че от юни миналата година интересите на Алвеш в съда са представлявани от Густаво Ксисто, който е един от дългогодишните юридически представители на компаниите на бащата на Неймар. Другата причина е, че съдът е сметнал, че употребата на алкохол е смекчаващо вината обстоятелство.

Процесът предизвика огромен интерес, като бяха акредитирани рекордните 270 журналисти от цял свят.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мис Гулянци

    3 2 Отговор
    Трябва да се въведе смъртна присъда за изнасилване - без значение на дете, мъж или жена.