14 Януари, 2014 19:32 1 129 1

Рибери: Продължавам да се боря за трофеи

  • рибери-
  • златната топка-
  • байерн мюнхен

Рибери разкри, че не било толкова важно за него да спечели Златната топка

Рибери: Продължавам да се боря за трофеи - 1
Снимка: БТА/АР
Звездата на Байерн (Мюнхен) Франк Рибери зае трето място в класацията на ФИФА за "Златната топка", въпреки че със своя клубен отбор спечели 5 титли през 2013.
 
Французинът се нареди след победителя Кристиано Роналдо и 4-кратният носител на трофея Лионел Меси.
Рибери не говори пред медиите след края на церемонията и въобще не се появи в микс зоната за интервюта. Той заедно с Карл-Хайнц Румениге се отправи към хотела си в Цюрих и веднага след това излетя за Мюнхен.
 
Пред вестник "Билд" Рибери все пак каза своето мнение за класацията в "Златната топка".
 
"Какво можех да направя повече от това да спечеля 5 титли с Байерн. Дали съм втори или трети няма значение ми е все едно. Аз не съм егоист и "Златната топка не беше моя цел. Бих предпочел да спечеля всичко отново с Байерн и да стана световен шампион.Това е важно", заяви Рибери.
 
"Разбира се, че бих искал да спечеля, но и така всичко е окей. Аз и съотборниците ми в Байерн се гордеем с това, което постигнахме и, че бяхме част от церемонията. Ако бях победил щеше да бъде страхотно - особено за феновете на клуба , и съпругата ми. За мен не беше толкова важно. Доволен съм, че всичко приключи и сега искам да спечеля отново всички титли с Байерн", допълни още Рибери.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мечока

    0 0 Отговор
    Че се бориш за пенсия