Last news in Fakti

27 Февруари, 2024 08:10 598 0

Дибала блести в Калчото

  • футбол

Хетррик за аржентинеца

Дибала блести в Калчото - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Пауло Дибала отбеляза три гола за победата на Рома с 3:2 срещу гостуващия Торино в среща от 26-ия кръг на футболното първенство на Италия.

След успеха "вълците" запазват шестото си място в класирането с 44 точки, но са само на две зад петия Аталанта, който има мач по-малко. Торино е на десета позиция с 36 точки.

Дибала откри резултата в 42-ата минута от дузпа, но две по-късно Торино изравни чрез Дуван Сапата. Особено впечатляващо беше второто попадение на аржентинеца, който се разписа с прекрасен удар от далечна дистанция с левия крак в 57-ата минута, с което домакините поведоха с 2:1. Дибала покачи на 3:1 в 69-ата. В 89-ата минута след автогол на резервата Дийн Хуйзен беше оформен крайния резултат 3:2.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА