Last news in Fakti

27 Февруари, 2024 08:37 6 701 6

Григор Димитров с невероятно постижение

  • спорт

Българинът е класа

Григор Димитров с невероятно постижение - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Григор Димитров е феномен в българския тенис за мъже. Той е бивш номер 3 в ранглистата на АТП. Всички български тенисисти в историята на спорта към момента нямат общо малка част от успехите на Григор Димитров в Тура.

32-годишният българин записа забележително постижение. 600 поредни седмици в Топ 100 на световната ранглиста на тениса за мъже.

Хасковлията е 13-ти в АТП ранглистата сега. Той е световен фактор в тениса. Макар и да не е чак велик шампион като Новак Джокович или Рафаел Надал.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 49 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мдаа

    7 4 Отговор
    На кой му дрм. Все пак тенкю.
  • 2 Таня

    11 9 Отговор
    А освен тенисист е и най-известният международно признат полов атлет сред жените. Всяка жена мечтае за него. Може да притежава всяка, която поиска. Това друг българин не го е постигал.

    Коментиран от #3, #4

  • 3 Ракета

    7 4 Отговор

    До коментар #2 от "Таня":

    Особено с този език от снимката .... е чародей за дамите.
  • 4 Пръц

    10 5 Отговор

    До коментар #2 от "Таня":

    Нещо бъркаш.Този е от групичката на Камен Во.Плаща на разни само за имидж.Задай си въпроса защо няма деца ?
  • 5 Ибн ебн Ал камил

    1 3 Отговор
    Е,и.....?....какво от това....аз пък съм 10000000000 дни в топ милион без да съм хващал ракетата..ХАХАХАХА......у нази ,у България важи само....КОЙ СЕГА Е НОМЕР ЕДНООООО....
  • 6 Богданов

    2 1 Отговор
    Как да подминеш,това "зацапване от безсърдечни индивиди",на чистият лист за коментари,където изразяваме мнения,ако имаме да споделим,ако ли нямаме,четене и се информирам.Но е "недопустимо",да се"леят неприятни" изрази по адрес на явлението в тенисът за българинът ГРИША !!!Дано има здраве и продължи да радва и подържа самочувствието на сънародниците още няколко години !!!