Last news in Fakti

29 Февруари, 2024 16:29 2 215 3

Ел Маестро с голям провал?

  • футбол

За ЦСКА трето място няма как да е опция

Ел Маестро с голям провал? - 1
Снимка: БГНЕС

Бюджетите на българските клубове не са най-лесното нещо за намиране. Например пишем NBA Salaries (Заплати) и ни излизат източници с бюджетите за възнаграждения на баскетболистите на тимовете в Лигата. Четем, сравняваме, личи си, че Александър Везенков не е в най-богатия отбор и така.

Не знам да има такъв сайт за заплатите в българското първенство. Предварително се извинявам, ако има, но сигурно щях да го зная.

По всякакви слухове, публикации, заявки ЦСКА май има вторият най-голям бюджет в България в момента за заплати на футболисти. Лудогорец е номер 1 категорично. "Червените" имат и една от двете най-многобройни публики. От години се счита, че това са ЦСКА и Левски (споделено водачество), реално тимове, които във всяко гостуване могат да се чувстват и като домакини заради мощните си агитки.

Без да подценявам пловдивските Ботев и Локо и други големи родни отбори.

Но ЦСКА май има втори бюджет за заплати и една от двете най-многобройни публики.

В класирането е на трета позиция след Лудогорец и Черно море. Ако ЦСКА завърши трети, това ще е тотален провал според мен.

Начело на "червените" е Нестор Ел Маестро (почти от началото на сезона) и според мен всякакви извинения (от негови симпатизанти) няма да са удачни, ако той докара "армейците" до третото място в крайното класиране.

ЦСКА има и по-голям бюджет и повече фенове от Черно море, но е с по-малко точки сега. За "червените" всеки мач трябва да е финал вече считано от домакинството срещу Берое на трети март, националния ни празник.

Коментар на Тервел Илиев


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Опааа

    9 7 Отговор
    Тервел,малоУмен ли си? Този отбор се пише с ТИРЕ! Не се прави на ощипан мисирко!
  • 2 Новичок

    5 0 Отговор
    Май,може би, а дали,къде,кога ??? Журналисти сър.ПФУ...
  • 3 Анималс Кюстендил

    4 2 Отговор
    Тервеле, някакви интриги ли плетеш. Ние ще завършим с 36-тата в края на сезона, с или без преименувания треньор