Last news in Fakti

5 Март, 2024 15:18 1 038 6

Хебър и Любо Пенев на различно мнение за гола на Бастунов срещу Левски (ВИДЕО)

  • любослав пенев-
  • любо пенев-
  • левски-
  • футбол-
  • хебър

Специалистът снощи побесня срещу реферите и ги обвини, че са сгрешили за отсъдената засада при попадението на Ангел Бастунов в 58-ата минута

Хебър и Любо Пенев на различно мнение за гола на Бастунов срещу Левски (ВИДЕО) - 1

Хебър и Любослав Пенев очевидно са на различно мнение относно незачетеното попадение на тима от Пазарджик при загубата с 0:1 от Левски.

Специалистът снощи побесня срещу реферите и ги обвини, че са сгрешили за отсъдената засада при попадението на Ангел Бастунов в 58-ата минута.

"Досега гледахме много пъти повторението на отменения гол. Няма абсолютно никаква засада. Линиите не са прави. Не е нормално и дано това бъде коригирано. Не е нормално. Нас ни свирят двама, трима съдии едно и също. Това е реалността. Това са обстоятелства, които влияят върху крайния резултат. Така беше и днес", заяви Пенев след мача.

От клуба обаче не са на това мнение. Според репортаж на официалния сайт на клуба - засада има, макар и доста тънка.

"Малко след това ВАР се задейства и отмени попадението заради засада на Кабов в момента на подаването от Йохан Н’зи. Рамото на крилото на Хебър бе с много малко в положение на засада, но достатъчно съдиите да отменят гола", пишат от клуба.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Специалиста

    11 7 Отговор
    Длъжен съм пак да го напиша! Няна друг в тая държава който да разбира футбола повече от Супата! Такъв мениджър по тези земи се ражда веднъж на сто години! И вместо да го упрегнат да оправи целия футбол на Родината, тези от БФС го лутат по отборчета и го държат далеч от централата! Ако Супата застане напело на БФС, след 5 години ще играем с големите като с равни! А победите над отборчета от 4-та урна като Фарьорски острови, Малта, Люксембург,Смакедония, ще са просто закономерност., КАЗАХ!

    Коментиран от #4

  • 2 ннннннннн

    0 4 Отговор
    ФК "Хебър" и Любо Пенев СА на различно мнение за гола на Бастунов срещу ФК "Левски"(ВИДЕО).
  • 3 Хахахахаха

    3 9 Отговор
    Докъде е потънал футбола ни щом футболисти с такива фамилии са голмайстори

    Хахахаха нищо против момчето но явно много подигравки отнася
  • 4 кУмУнист

    5 5 Отговор

    До коментар #1 от "Специалиста":

    Ти да не си дишал от лепилото на кюстендилеца, Любо Пенев е страшно посредствен треньор, големият ви треньор има само една шампионатна купа за целият си треньорски живот, абсолютно безуспешен треньор. Тоя 3 години стои без работа, после поработва в ЦСКА и като му бият шута, цикъла се повтаря. Тоя е готов и в б група да е треньор, само и само да вземе изключително нелепия си син да играе някъде.

    Коментиран от #6

  • 5 Ха ха ха

    4 1 Отговор
    Рамото му било в засада .... не ми се мисли даже какво ще пишете за женския футбол.
  • 6 Хорхе

    1 5 Отговор

    До коментар #4 от "кУмУнист":

    Прякора Чичовото обобщава всичко. Протежето на Стратега от Мировяне. Тактиката на протежето е бийте вие за да не ви бия аз. И момчета си скъсват моторетките и менискусите само да не им скъса после ушите. В тирето защо го освободиха? Защото правеше от футболистите- щангисти.