Last news in Fakti

6 Март, 2024 06:45 1 145 1

В Локо Пловдив предстоящият конгрес на БФС - "Орел, рак и щука"

  • христо крушарски-
  • футбол-
  • павел колев-
  • александър томаш-
  • бфс-
  • конгрес

Президент, изпълнителен директор и треньорски щаб изглеждат на различни мнения кой трябва да застане начело на футбола

Доста любопитна ситуация се очерта около предстоящия конгрес на БФС на 15 март и Локомотив (Пловдив). Президент, изпълнителен директор и треньорски щаб изглеждат на различни мнения кой трябва да застане начело на футбола.

Собственикът на “смърфовете” Христо Крушарски имаше намерение да се кандидатира за президент на централата, но в крайна сметка се оттегли и подкрепи Михаил Касабов. Изпълнителният директор на клуба Павел Колев пък участва в изготвянето на програмата на друг кандидат - Георги Градев. Бившият журналист обаче вече анонсира своята оставка и скоро няма да бъде сред ръководството на пловдивчани.

От трета страна пък е известен факт, че треньорският щаб в лицето на Александър Томаш, Косьо Мирчев и Тодор Кючуков са сред най-близките хора на трети кандидат - Димитър Бербатов. Можем да добавим и факта, че четвърти кандидат - Георги Иванов - Гонзо започна кариерата си именно на “Лаута”, а след това бе и спортен директор на пловдивското Локо.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да да

    0 0 Отговор
    Крушарски сигурно се мисли за най-подходящ. На тоя простак му дай само да злорадства, плюе и да се подиграва. Скъперник и дребна душица.