Last news in Fakti

7 Март, 2024 08:33 2 903 2

Съотборниците на Александър Везенков "полудяха"

  • спорт

"Кралете" отидоха в залата на Лейкърс, видяха звездните домакини и победиха

Съотборниците на Александър Везенков "полудяха" - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Сакраменто Кингс ликува в баскетболната зала в Лос Анджелис.

"Кралете" взеха калифорнийското дерби с "езерняците".

130:120 за гостите. За Сакраменто не игра българската звезда Александър Везенков. Българинът е контузен.

В неговото отсъствие от паркета звездата на Сакраменто Де'Аарън Фокс изригна с 44 точки. Бившият играч на ЛА Лейкърс Малик Монк добави 26 точки. Центърът Домантас Сабонис направи трипъл-дабъл с 20 борби, 12 асистенции и 16 точки.

Супер звездата Леброн Джеймс вкара 31 точки за домакините. Звездата Антъни Дейвис беше засенчен от Сабонис. Националът на САЩ
Остин Рийвс направи 18 точки. Хачимура от Япония реализира 29 т., но победата в дербито е за гостите.

Сакраменто е 7-и на Запад в НБА, ЛА Лейкърс 10-ти.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 14 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Везенков трябваше да си стои в Европа

    2 1 Отговор
    Където тройкаджиите са малко
  • 2 Перо

    2 3 Отговор
    Мисирките като този Ковачев, продължават да лъжат читателите с вечната контузия на Везенков и не казват, че е закупен за резерва и играе веднъж на 10 мача за време от 3 до 6 мин., като за това времетраене не може да бъде оценен. Просто му е загубено времето там, независимо от парите! В началото си мислих, че е дискриминиран, но други баскетболисти в САЩ потвърдиха, че е закупен за резерва и си е постоянна резерва! По-добре е да пишат са активни спортисти като Десподов, въпреки, че и той има чужд работодател и няма нищо общо с БГ. Явно за спорта в БГ няма какво да се пише, след 34 г. БГ “демокрация”! Вечната тема е не играещи за БГ спортисти в чужбина!