Last news in Fakti

12 Март, 2024 15:20 881 1

Треньор на Левски отива в Барселона

  • ивайло василев-
  • левски-
  • футбол-
  • барселона-
  • ла масия

Ивайло Василев, който работи от лятото в "Академия Левски", ще наблюдава тренировъчния процес и ще присъства на лекции в школата на клуба "Ла Масия"

Треньор на Левски отива в Барселона - 1
ФК Спортист Своге

Треньорът на вратарите на втория отбор и талантите U17 на Левски ще изкара стаж в Барселона.

Ивайло Василев, който работи от лятото в "Академия Левски", ще наблюдава тренировъчния процес и ще присъства на лекции в школата на клуба "Ла Масия". Като част от неговото обучение е предвидено посещение на мача от Шампионската лига Барселона – Наполи, както и среща на втория тим на испанския клуб.

Ивайло Василев е вторият треньор от "Академия Левски" в рамките на последния месец, който получава възможност да придобие опит и знания в реномиран европейски клуб. Помощник-треньорът в Левски U15 и Левски U16 Данаил Иванов се завърна преди три седмици от четиридневен стаж в английския Ливърпул.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бегай !

    0 2 Отговор
    Туристи.