Last news in Fakti

14 Март, 2024 10:30 893 1

Ударно завръщане на Лионел Меси, но се контузи (ВИДЕО)

  • лионел меси-
  • интер маями-
  • футбол-
  • шампионската лига на конкакаф-
  • конкакаф-
  • нешвил

Аржентинската суперзвезда блесна със силни изяви при победата на тима си с 3:1 срещу Нешвил в реванша от 1/8-финалите на Шампионската лига на КОНКАКАФ

Ударно завръщане на Лионел Меси, но се контузи (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Лионел Меси се завърна в игра за Интер (Маями) с гол и асистенция. Аржентинската суперзвезда блесна със силни изяви при победата на тима си с 3:1 срещу Нешвил в реванша от 1/8-финалите на Шампионската лига на КОНКАКАФ.

Преди дни Меси остана зрител на мача от първенството на МЛС с Монреал, спечелен от Доминик Янков и компания с 3:2.

Срещу Нешвил аржентинецът асистира на Луис Суарес, който откри резултата в осмата минута. В 24-ата и Меси се разписа, удвоявайки преднината на Интер - 2:0.

В 50-ата минута обаче Лео беше заменен заради проблем в бедрото. На мястото му влезе Робърт Тейлър, който отбеляза в 63-ата минута за 3:0. Гостите върнаха едно попадение в края чрез Сам Стъридж.

Интер (Маями) продължава напред с общ резултат 5:3. На 1/4-финалите Меси и съотборниците му ще се изправят срещу победителя от двойката Монтерей - Синсинати.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мъкаааа

    1 0 Отговор
    Завръщането на Лионел Меси ли се е контузило?