Last news in Fakti

16 Март, 2024 17:00 772 1

Лацио с нов треньор

  • игор-
  • тудор-
  • лацио-
  • верона

Хърватинът Игор Тудор преди това е водил Удинезе и Верона в Италия

Лацио с нов треньор - 1
Снимка: БГНЕС

Хърватинът Игор Тудор ще поеме треньорския пост на клуба от италианската Серия А Лацио, пишат италианските медии. Президентът на клуба Клаудио Лотито и Тудор вече са се договорили за договор до края на юни 2025 г., съобщи вестник "Гадзета дело спорт". Според информациите бившият нападател на Лацио и световен шампион на Германия от 2014 г. Мирослав Клозе никога не е бил опция за поста, въпреки спекулациите в пресата, допълва БТА.

След оставката на Маурицио Сари тази седмица, бившият помощник-треньор Джовани Мартушиело пое временно поста. Лацио, вицешампион в Серия А миналия сезон, наскоро отпадна от осминафиналите на Шампионската лига от Байерн Мюнхен. 45-годишният Тудор, който е известен с престоя си като играч в Ювентус, е без треньорска работа, след като напусна Марсилия през юни. Преди това той беше треньор на Удинезе и Верона в Италия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дреме ми

    0 0 Отговор
    на шмайзера