Last news in Fakti

21 Януари, 2014 18:23 968 2

Кубрат Пулев е „Мъж на годината 2013“

  • кубрат пулев-
  • мъж на годината-
  • 2013-
  • григор димитров-
  • кобрата

На второ място в подреждането остана Григор Димитров

Кубрат Пулев е „Мъж на годината 2013“ - 1
Снимка: БТА

Кубрат Пулев бе избран за „Мъж на годината 2013“. Боксьорът в тежка категория триумфира в класацията на „Дарик радио“, след като през изминалата година запази статута си на непобедим спортист – 19 успеха в 19 мача. Кобрата събра 63.4% вот за челното място.

От трети опит родолюбецът Кубрат Пулев успя да стигне до първото място в реномираната класация на „Дарик радио", след като през 2011-а остана на 4-то място, а през 2012-а също бе част от Топ 3, съобщи „Дарик".

Обявяването на Кубрат Пулев за №1 в конкурса „Мъж на годината 2013” бе точно в 18.00 чasa в празничната програма по случай 21-ия рожден ден на радиото. Кобрата се включи на живо от Германия, където продължава своята подготовка за предстоящите му мачове на професионалния ринг.

На второ място в подреждането остана Григор Димитров. Първата ракета на България събра 24.8% от вота. Гласуването приключи на 10 януари - дни преди хасковлията да започне да пише славни страници в историята на българския тенис на Откритото първенство на Австралия, където достигна до четвъртфиналната фаза. Утре Гришо ще се изправи срещу Рафаел Надал в спор за място на полуфиналите.

Негово Светейшество Неофит - Патриарх Български и Митрополит Софийски, бе първоначалният водач в гласуването, но на финала остана на трета позиция с 11,8% от гласовете.  


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БУМЕР КАМОР

    0 1 Отговор
    evala golem e
  • 2 ЛУД ЛЕР

    0 0 Отговор
    голем късметлия че не са му пуснали някой истински боксьор да му начупи муцуната