Last news in Fakti

27 Януари, 2014 22:03 1 111 0

Кобрата ще си почива у нас, все още няма съперник

  • бокс-
  • кубрат пулев-
  • кобрата-
  • почивка-
  • зауерланд

Бившият европейски шампион за аматьори ще се бие на 5 април в Германия

Кобрата ще си почива у нас, все още няма съперник - 1
Снимка: БТА

Кубрат Пулев ще направи кратка почивка в България. Кобрата се прибра за няколко дни и утре сутрин ще получи приза за спортист №1 на декември. Вечерта пък ще бъде отличен от ОСК ЦСКА, пише вестник „24 часа”.

Наскоро най-добрият ни боксьор бе избран и за мъж на годината в престижната класация на „Дарик радио”.

Пулев тренира усилено за следващия си мач на професионалния ринг. Бившият европейски шампион за аматьори ще се бие на 5 април в Германия, но съперникът му не е ясен. От „Зауерланд” водят преговори с няколко боксьори и се очаква до 2-3 седмици да бъде обявено конкретно име.

Кобрата ще направи доброволна защита на интерконтиненталната титла в тежка категория. При успех 32-годишният софиянец ще очаква дата за мач с Владимир Кличко. Пулев е официален претендент за световната титла на украинеца от Международната боксова федерация.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА