Last news in Fakti

20 Март, 2024 15:30 589 3

Ботев Пд официално поиска чуждестранни рефери за мачовете с ЦСКА

  • ботев пловдив-
  • футбол-
  • цска-
  • купа на българия

Двата отбора се изправят един срещу друг в спор за място на финала на 17 април и 1 май

Ботев Пд официално поиска чуждестранни рефери за мачовете с ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

От Ботев Пловдив изпратиха официално молба до деловодството на БФС, с която поискаха чуждестранни рефери да ръководят предстоящите два полуфинални сблъсъци за Sesame Купа на България на „канарчетата“ с ЦСКА. Двата отбора се изправят един срещу друг в спор за място на финала на 17 април и 1 май.

Ето какво написаха от Ботев Пловдив:

„Уважаеми Ботевисти,

ПФК Ботев поиска официално от БФС предстоящите полуфинални срещи от турнира за Купата на България, в които един срещу друг ще се изправят отборите на Ботев и ЦСКА-София, да бъдат ръководени от чуждестранни рефери.

Всички ние видяхме тенденцията и грубото погазване на правилата при последната ни среща за първенство с отбора на ЦСКА-София, като желаем това да не се повтаря никога повече.

Вярваме, че честната игра е най-важното в идващите футболни битки, а за тази цел факторът „съдийство“, като дългогодишен проблем в българския футбол, трябва да бъде елиминиран.

Нека по-добрият отбор продължи!

С уважение,

Ръководството на ПФК Ботев“


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Левски 1914

    3 6 Отговор
    Добре , че Ганчев урежда съдиите иначе МЕНТЕТО ще изпадне. То се видя и в турнирите 6 пепсита за МЕНТЕТО моля.
  • 3 К.у#р.вата Лежа 1914 п.укна

    4 3 Отговор
    Леца 1914 пукна!