Last news in Fakti

23 Януари, 2014 12:00 827 0

На Острова: Челси прие офертата на Юнайтед за Мата

  • хуан мата-
  • челси-
  • манчестър юнайтед-
  • оферта

Испанският национал се е сбогувал със съотборниците си от Челси

На Острова: Челси прие офертата на Юнайтед за Мата - 1
Снимка: БТА/ AP

Челси прие офертата на Манчестър Юнайтед за Хуан Мата, съобщи британският Би Би Си. Очаква се още днес халфът да мине медицински прегледи и да подпише договор за четири години и половина. Сумата, която „Червените дяволи” ще трябва да заплатят, е 37 милиона паунда.

Испанският национал, който има 32 участия с националния тим, се е сбогувал със съотборниците си на тренировъчното игрище в Лондон.

От Юнайтед продължават да отричат за офертата, но се разбра, че са направили предложението чрез посредници, работещи по сделката. Мениджърът на тима Дейвид Мойс отказа да отговори на запитване за Мата след загубата на неговия тим от Съндърланд в турнира за Купата на лигата.

Ако сделката се осъществи, ще бъде подобрен предишният рекорд на Юнайтед. През септември 2008 година шампионите платиха 30.75 милиона за звездата на Тотнъм Димитър Бербатов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА