Last news in Fakti

24 Януари, 2014 16:16 706 0

Моуриньо потвърди: Мата отива в Юнайтед

  • жозе моуриньо-
  • челси-
  • хуан мата-
  • манчестър юнайтед-
  • мохамед салах

Мохамед Салах от Базел ще замени испанеца

Моуриньо потвърди: Мата отива в Юнайтед - 1
Снимка: БТА/ AP

Треньорът на Челси Жозе Моуриньо потвърди слуховете, че Хуан Мата ще премине в Манчестър Юнайтед. Португалецът заяви, че играчът е получил разрешение да пътува и да мине необходимите медицински тестове, за да парафира споразумение с „Червените дяволи“. Медиите на Острова оценяват трансфера на испанеца на 37 милиона паунда.

„Хуан е преминал тестове в Манчестър. Скоро всичко ще бъде финализирано. Въпреки това смятам, че той можеше да ни е полезен, въпреки че не играе в много мачове за нас. Не знам дали привържениците ще са щастливи или не от този трансфер. Ние не сме старомоден клуб и не бихме задържали футболист. Получихме оферта, която отговаря на качествата на играча“, заяви Моуриньо, цитиран от „Дейли мейл“.

Човекът, който ще замени Хуан Мата на „Стамфорд Бридж“, е Мохамед Салах от Базел. Представители на „сините“ ще пътуват до Швейцария, за да подпишат договор с 21-годишния футболист.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА