Last news in Fakti

2 Април, 2024 17:59 1 781 9

Даниел Боримиров за един от големите таланти в Левски: Да си ходи, няма да дундуркаме такива юноши

  • даниел боримиров-
  • левски-
  • футбол-
  • стивън жерард гаоте

От “Герена” са предложили договор на 16-годишният играч, но той е отказал и при това положение няма да остане на стадион “Георги Аспарухов”

Даниел Боримиров за един от големите таланти в Левски: Да си ходи, няма да дундуркаме такива юноши - 1
Снимка: БГНЕС

Изпълнителният директор на Левски Даниел Боримиров призна, че един от големите таланти в школата на “сините” Стивън Жерард Гаоте ще напусне клуба, пише Sportal.bg. От “Герена” са предложили договор на 16-годишният играч, но той е отказал и при това положение няма да остане на стадион “Георги Аспарухов”. Крилото достигна до първия отбор на “Герена”, като дори пътува с мъжете за зимната подготовка в Турция. Очакванията бяха, че до края на сезона ще дебютира със синята фланелка. В крайна сметка обаче играчът най-вероятно ще премине в чуждестранен тим.

“Още през ноември месец бяхме говорил с майката на Стивън и неговия мениджър, някакъв французин, какво предстои за него в Левски. Бяхме му казали, че ще бъде взет на подготовка и като се върнем от лагер ще му предложим професионален договор. Върнахме се в началото на февруари. Изчакахме достатъчно време, но те започнаха да увъртат и в крайна сметка казаха, че няма да подпишат договор. Свободни са да правят каквото искат. Левски няма за какво да дундурка подобни юноши, които не искат да останат на “Герена”. Достатъчно бяхме търпеливи, като направихме и доста компромиси, като го пуснахме да ходи на проби в чуждестранни отбора. По какъв начин сме ги притискали? След като не искат, да останат в Левски, няма какво да говорим. Път назад може да има, ако те направят крачка, ние сме предложили условията си”, каза Боримиров пред Sportal.bg.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДОМ

    19 1 Отговор
    Никога няма да забравим как на детски мач удари подло, брутално, нищо неподозиращ човек, с тупаник в гръб. Само истинските тежки мръсни боклуци съм виждал да го правят.

    И теб.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Такирдаг

    11 2 Отговор
    Виж се какъв подпухнал вид имаш
    дали е само от алкохол.
    После чакайте спорт и развитие.
  • 4 Герен

    3 3 Отговор
    ДА ОРБИТАЖИ И АЛЧНИ ЗА ПАРИ ЧУЖДИ
    ГОНЕТЕ БЪЛГАРИ КУПУВАЙТЕ БРАЗИЛЕЙРО И ЧЕРНИ. ЛЕВСКИ Е ВЕЧЕН ЛЕВСКИ Е ИДОЛ ЗА НАРОДА АПОСТОЛА ИСТИНСКИЯТ. А ФУТБОЛНИЯТ ЛЕВСКИ Е ЛЮБОВ И ОБИЧ ЗА ФЕНОВЕТЕ. В КОЛКО И ОРБИТИ ДА НИ ПРАЩАТЕ НИЕ ПАК ЩЕ СЕ ВЪРНЕМ И ЩЕ ПОДКРЕПЯМЕ ОТБОРА ЛЮБИМ.

    Коментиран от #9

  • 5 Някой

    4 1 Отговор
    Това е безобразие да се подписват договори с деца. Трябва да има законова защита, да няма големи заплат и големи неустойки.

    Как ще подписвате договори с 16 годишен, това е непълнолетно дете. Можете да подписвате с родителите му, но трябва да има законова защита детето от злоупотреба на родителите.

    Коментиран от #7, #8

  • 6 Златно момче

    5 0 Отговор
    Дани вече не прескача трамвайните линии да не го хване ток
  • 7 ⚜️Ентерпрайз архитект⚜️

    5 0 Отговор

    До коментар #5 от "Някой":

    Тихо ве, превъзбуден! На 16 може дори да се ожениш и е съвсем законно! Въпроса тук е, какъв точно договор са му предложили! Ако са му предложили по 2-3к на месец и без права за трансфер в следващите 5 години , кво да им подписва? Навън може това да му е бонуса за всеки гол примерно, плюс по добра база, повече заплата, още екстри и перспективи! Без да знаем параметрите на договора, тая статия е излишна!
  • 8 Сандо

    1 1 Отговор

    До коментар #5 от "Някой":

    Като не знаеш недей да пишеш и да се превъзбуждаш.Има базов регламент от международната футболна централна,който осигурява защитата и на двете страни.Нали разбираш,че и клуба,който е инвестирал куп пари в създаването на едно футболистче,има право да си възстанови вложените средства?
  • 9 Шопо

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Герен":

    Левски, Ботев,.....са нац.герой .Никъде по света не кръщават отбори на нац.герой и после да се крещи к.....за Левски.В България футбола е сбъркан.
    И ЦСКА не е българско, а някакво съветско копие.