Last news in Fakti

27 Януари, 2014 16:17 836 1

Кметът на Сочи: Нямаме гейове в града

  • сочи-
  • анатоли пахомов-
  • гейове-
  • зимни олимпийски игри-
  • борис немцов-
  • хомосексуалисти

Лидерът на опозицията Борис Немцов пък заяви, че в Сочи има няколко гей барове

Кметът на Сочи: Нямаме гейове в града - 1
Снимка: БТА/ AP

Кметът на Сочи Анатоли Пахомов заяви, че в града няма хомосексуалисти, но сподели, че те са добре дошли, стига да спазват законите на Русия. На 7 февруари градът ще приеме Зимните олимпийски игри.

„Нашето гостоприемство е към всеки, който уважава законите на страната ни и не налага навиците си на другите“, заяви за Би Би Си Пахомов, който е член на партията на Владимир Путин.

Попитан обаче дали гейовете трябва да крият своята сексуалност в Сочи, кметът отговори: „Не, това е ваша работа, това е вашият живот. Тук в Кавказ ние просто не го приемаме. Нямаме хомосексуалисти в града“.

След това Пахомов все пак добави, че не е съвсем убеден дали в Сочи няма хомосексуалисти. „Не съм сигурен, но не познавам никого от тях", сподели кметът.

Лидерът на опозицията Борис Немцов пък заяви, че в Сочи има няколко гей барове. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Иван

    0 0 Отговор
    А той от къде знае? Явно се е интересувал.