Last news in Fakti

27 Януари, 2014 19:26 1 444 1

Бербатов остава във Фулъм

  • рене мюленстийн-
  • фулъм-
  • димитър бербатов-
  • остава-
  • трансфер

Причината е, че няма интерес от други отбори към българския нападател

Бербатов остава във Фулъм - 1
Снимка: БТА/ AP

Треньорът на Фулъм Рене Мюленстийн разкри, че Димитър Бербатов ще остане в клуба от Лондон въпреки спекулациите за неговото напускане.

Българският нападател има договор с тима до края на сезона, но в последните седмици се заговори за преминаване в Арсенал, Тотнъм, дори и в турските Трабзонспор и Бешикташ. Освен това агентът на Бербатов разкри, че той не се чувства щастлив на „Крейвън Котидж“.

Въпреки това мениджърът на лондончани разкри, че в клуба не са постъпвали официални оферти за 32-годишния играч.

„Не търсим нападатели в момента. Имаме си Бент, Родайега и Бербатов. Очаквам Бербатов да остане, защото няма интерес към него“, заяви Мюленстийн, цитиран от британския „Метро“.

Въпреки че се намира на 17-а позиция във временното класиране, Фулъм не е особено активен в януарския трансферен прозорец, който затваря в края на месеца. От началото на сезона пък във Висшата лига Бербатов има 4 отбелязани гола.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Монго

    0 0 Отговор
    Има един отбор, който ще го вземе-"Космос" от с. Боянци. Срещу 20 лв. на мач, така и така си е направил паричките, поне да поиграе за "кеф".