Last news in Fakti

31 Януари, 2014 12:14 1 519 0

Краят е близо: Къде ще играе Бербатов?

  • фулъм-
  • трансферен прозорец-
  • димитър бербатов-
  • бъдеще-
  • интер-
  • тотнъм

Италианският Интер също е на опашката

Краят е близо: Къде ще играе Бербатов? - 1
Снимка: БТА/ AP

Броени часове преди да затвори зимния трансферен прозорец всички във Фулъм се питат дали Димитър Бербатов ще остане на „Крейвън Котидж” или ще продължи кариерата си в друг клуб. Агентът на българина Емил Данчев категорично заяви, че клиентът му иска да премине в друг отбор.

През последните седмици се изговори много, но треньорът на лондончани Рене Мюленстийн заяви, че няма интерес към Бербатов и той ще остане във Фулъм. Според медиите на Острова обаче той ще смени клубната си принадлежност до затварянето на прозореца.

Местният „The Telegraph” пише, че нападателят е близо до завръщане в Тотнъм. Даниел Леви желае силно Бербатов отново на „Уайт Харт Лейн”, а турският Бешикташ се е наредил на опашката. 33-годишният футболист би предпочел да остане в Лондон, но изданието не отхвърля възможността да бъде изкушен, ако получи солидна оферта от турските „орли”.

Бербатов се намира в последните пет месеца от договора си с „котиджърс”. Неговата заплата е рекордна в историята на клуба - 80 000 паунда седмично.

Освен от Тотнъм и Бешикташ, за сериозен интерес се заговори и от Байер (Леверкузен), Трабзонспор, Арсенал и гръцкия ПАОК.

Според „Mirror” българинът може да се озове дори във френския Монако, чийто нападател Фалкао се контузи наскоро. „Sports Direct News” пък написа, че италианският Интер също желае Бербатов, който преди месеци бе на крачка от преминаване на Апенините, но в последния момент отказа на Ювентус и Фиорентина, предпочитайки да остане във Висшата лига.

Краят е близо – до полунощ трябва да е ясно къде ще играе Бербатов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА