Last news in Fakti

6 Април, 2024 08:17 2 467 3

Трима чужденци глобени и изгонени от баскетболния Ямбол

  • ямбол-
  • баскетбол-
  • изгонени-
  • глобени-
  • чужденци

Санкцията е за грубо нарушение на дисциплинарния правилник

Трима чужденци глобени и изгонени от баскетболния Ямбол - 1
Снимка: БК Ямбол

Баскетболният тим на Ямбол отстрани от тима трима от чуждестранните си състезатели, обявиха от клуба в социалните мрежи. "За грубо нарушение на дисциплинарния правилник на клуба ръководството на БК Тунджа Ямбол отстрани от отбора Кевин Хънт, Маркедрик Бел и Питър Кис. След поведението им в разрез с клубния правилник на тримата бе наложена финансова санкция и впоследствие бе взето решение за отстраняването им. Ръководството на клуба няма да толерира подобни прояви на погазване на обществения ред", написаха още от клуба.

"Извиняваме се на привържениците ни и граждани на Ямбол за поведението на бившите вече наши състезатели, нямащо нищо общо с общоприетите обществени норми. Ямбол ще продължи първенството само с български играчи – шестима на професионални договори и петима юноши. Целта класиране на първите две места във втората шестица и участие в плейофите остава", завършва съобщението на ръководството.

За състезателите на Ямбол утре предстои гостуване на Берое в Стара Загора в мач от 28-ия кръг на Националната баскетболна лига (НБЛ). Отборът заема девето място във временното класиране с 11 победи и 16 загуби от началото на сезона.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рошав таралеж

    3 2 Отговор
    Как е на български, плейофи?

    Коментиран от #2

  • 2 къдрав таралеж

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Рошав таралеж":

    А баскетбол как е?
  • 3 Aлфа Bълкът

    3 0 Отговор
    А за какво ги гонят? Не сте се сетили да ударите два реда, копи-пейст и толкова, читателите ако искат да знаят, да ходят да си търсят!