Last news in Fakti

29 Януари, 2014 20:35 494 0

Конте започва преговори за нов договор

  • конте-
  • ювентус-
  • договор

Специалистът ще удължи престоя си в Ювентус

Конте започва преговори за нов договор - 1
Снимка: БТА/АР
Откакто Антонио Конте пое Ювентус, бианконерите не спират да печелят. Две поредни титли на Италия и две Суперкупи на страната, като при първата титла отбора завърши без поражение, а сега в третия си сезон начело Конте има 6 точки аванс пред втория Рома. Треньорът счупи редица рекорди откакто е в Ювентус и за 97 срещи в Серия А начело на тима, той има едва 6 загуби, срещу 68 победи.

Съвсем логично е от клуба да искат Конте да остане още дълго. Затова през март месец ще започнат преговорите за новия му договор, пише "Гадзета дело спорт". Според изданието, спортният директор Марота ще направи оферта на треньора за нов контракт до 2018 г.  Настоящият договор на Конте е до лятото на 2015 г.

"Всички знаят, че в Юве съм у дома си. А когато си у дома се чувстваш добре, всички са зад теб и ти искаш да покажеш най-доброто", обяви Конте.

От Ювентус искат да удължат престоя на треньора си. За да се случи това, ръководството на клуба е готово да увеличи заплатата на Конте. Той получава в момента 3 млн. евро на година плюс бонуси, но се очаква новата му заплата да е с поне 1 млн. по-голяма. 

"Проектът ни тук е важен. Градим отлично и сме търпеливи. Италианският футбол преживява труден момент в икономически аспект, така че не е лесно. Ние обаче имаме своите идеи, за да се справим добре и в Европа", допълни Конте.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА