Last news in Fakti

9 Февруари, 2014 17:58 1 327 1

Слабото ни представяне в Сочи продължава

  • биатлон-
  • стоянова-
  • спринт-
  • сочи-
  • кузмина

Десислава Стоянова завърши 61-а в спринта

Слабото ни представяне в Сочи продължава - 1
Снимка: БТА/АР
Анастасия Кузмина от Словакия защити титлата си от Ванкувър, след като спечели златото в спринта на 7.5 километра по биатлон на олимпийските игри в Сочи. Етническата рускиня не допусна нито една грешка в двете стрелби и финишира за 21:06,8 минути. Втора завърши Олга Вилухина от Русия, която остана на близо 20 секунди от словачката. Трета е Вита Семеренко от Украйна.

Българката Десислава Стоянова, която се пусна в тази дисциплина, се нареди 61-а от 84 стартирали състезателки. Заради лошото си представяне Стоянова няма да стартира в преследването. За него се класират само състезателките в Топ 60 и по този начин само една позиция лиши българката от класиране в другата дисциплина.

Както е известно, вчера четиримата ни представители при мъжете се представиха отчайващо слабо. Най-напред от нашите беше Красимир Анев, който зае чак 49-ото място в спринта на 10 километра.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 I'm back

    0 0 Отговор
    Само не ми казвайте, че някой е очаквал да взимаме медали.Свърши тая и то много отдавна.Само ще помним с носталгия успехите на спортистите ни от едно време и близкото минало.Не тъгувам по социализма, да не си помислите нещо сега.