21 Май, 2024 19:04 923 6

Левски с интерес към играч на Ботев Враца

  • меси-
  • биатомусока-
  • левски-
  • интерес-
  • трансфер-
  • ботев враца

Централният защитник на "Ботев" Враца Меси Биатомусока е пред трансфер в "Левски"

Левски с интерес към играч на Ботев Враца - 1
Снимка: БГНЕС

Централният защитник на Ботев Враца Меси Биатомусока е пред трансфер в Левски. Националът на Конго е един от предложените африкански играчи на "сините", които могат да бъдат привлечени на стадион "Георги Аспарухов" през лятото, информира Тема Спорт.

"Сините" ще имат нужда от подсилване в отбрана след задаващата се продажба на Хосе Кордоба. Малко след края на сезона се очаква окончателният отговор от столичани, като и новият треньор Станислав Генчев ще има последната дума по трансфера.

Ръководството на "Левски" трескаво работи по селекцията за следващата кампания, като за привличането на нови ще бъдат извадени поне 1 милион лева. Собственикът Наско Сираков натърти, че ще бъдат взети поне петима нови, но се очаква се те да бъдат около 9-10.

В момента за сигурен нов на "Герена" се смята Алекс Колев, като се очаква "синия" екип да облекат още Даниел Наумов и Ангел Бастунов. "Сините" проявяват интерес и към халфовете на "Крумовград" и ЦСКА 1948 - Серкан Юсеин и Емил Ценов. "Левски" ще се подсили и с още играчи от Бразилия, които са били набелязани от помощник-треньора Красимир Петров при визитата му в южноамериканската страна.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 За без пари, толкова

    2 0 Отговор
    Въй и тоя ли е звезда, че пак в Левски?
  • 2 Сандо

    5 0 Отговор
    С новия ударен бюджет Левски уверено се движи към ударно потъмняване.А се гордееха с юношите си,с младите таланти и национали.Май и футболната професия стана непостижима за българските младежи.
  • 3 Милен

    0 0 Отговор
    Е па тия в родните "грандове" не се спряха с глупостите. Поне във "Левски" могат да вземат добрият пример от волейболният "Левски" ама ей на не им увират главите.
  • 4 Да,да

    2 0 Отговор
    Браво! Истински врачанин!
  • 5 Шизофен 1914

    1 1 Отговор
    И аз ще дам някой лев от моя хонорар.
    Наближава времето за почивки, а кака Илиана стяга куфарите.
  • 6 Специалиста

    2 1 Отговор
    Река Конго е дълга 5 000 км. По двата и бряга е пълно с братовчеди на този юнак. Всички доказано са по-бързи от лъвовете. Ако погледнеш в короните на дърветата ще видиш гордите им родители да почиват ядейки банани. Продават ги на кило, и Мпапе от там го взеха. Тъй че Наско да не губи време да отива по реката да търси таланти. Има набито око (с гурли) все ще открие някой брачед на Мпапе. Айде хаирлия да е!