Last news in Fakti

25 Май, 2024 11:25 744 1

Мбапе с шанс за триумфално изпращане

  • мбапе-
  • триумфално-
  • изпращане-
  • псж-
  • пари сен жермен

Французинът се е възстановил от контузия

Мбапе с шанс за триумфално изпращане  - 1
Снимка: БГНЕС/EПA

Суперзвездата Килиан Мбапе ще приключи кариерата си в Пари Сен Жермен като титуляр във финала на турнира Купата на Франция по футбол срещу Олимпик Лион тази вечер.

25-годишният футболист вече обяви намерението си да напусне отбора, когато договорът му изтече през лятото, а почти сигурно неговата следваща дестинация ще бъде Реал Мадрид.

"Ще играе ли Килиан Мбапе утре? Разбира се. Разбира се, че ще започне", коментира старши треньорът на парижани Луис Енрике на пресконференцията преди финала.

Пари Сен Жермен спечели титлата в Лига 1 за трети пореден път, а през януари грабна и Суперкупата на Франция. Олимпик Лион, който записа 10 мача без победа в началото на сезона, подобри формата си и завърши на шесто място в първенството, за да се класира за участие в Лига Европа.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    2 1 Отговор
    Никога не играйте в ефбет.Играех на 8лв. врътка и ми даде бонус от 2150лв. който трябваше да се умножи по три и играта внезапно спря и пари няма.После им пиша за казуса, ама не могат да проверят и не ми изплатиха нищо.Мислете.