Last news in Fakti

28 Май, 2024 16:19 1 194 1

Наложиха 10 години наказание за бивш треньор на Берое заради залози и манипулаци

  • бойко миленков-
  • наказание-
  • 10 години-
  • баскетбол-
  • фиба

ФИБА наложи 10 години наказание на треньора Бойко Миленков

Наложиха 10 години наказание за бивш треньор на Берое заради залози и манипулаци - 1
Снимка: БГНЕС

ФИБА наложи 10 години наказание на треньора Бойко Миленков. Той е със забрана да изпълнява функциите си, както и да участва във всички дейности на ФИБА или свързани с нея такива.

Причината за строгата санкция е нарушаване на етичния кодекс и интегритет, участие в залози и манипулиране на състезания, както и липса на съдействие при разследването.

Наказанието вече влезе в сила и е до 2 октомври, 2033 г.

БФ Баскетбол отново напомня, че подкрепя политиката на ФИБА и няма да толерира дейности, противоречащи на принципите на феърплея и честната игра, като за пореден път призовава всеки, който има информация за нарушения, да докладва своевременно.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Брей

    2 0 Отговор
    Що е Бойко все е бандит!