30 Май, 2024 14:30 556 2

Валентин Илиев вярва, че ЦСКА 1948 има сили да спечели баража - ВИДЕО

  • валентин илиев-
  • треньор-
  • вярва-
  • бараж-
  • цска 1948

"Поведението на отборите ще бъде ключово", заяви треньорът

 Валентин Илиев вярва, че ЦСКА 1948 има сили да спечели баража - ВИДЕО - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на ЦСКА 1948 Валентин Илиев вярва, че неговият отбор има сили да спечели баража за място в турнира Лига на конференциите срещу ЦСКА утре от 20 часа на Националния стадион "Васил Левски", предава БТА.

"По никакъв начин не различавам този мач от другите. Във всеки мач се стремим да гоним победата, това ще направим и утре. Уважавам мнението на всеки треньор, включително и на Стамен Белчев. Разликата между думи и дела е огромна. Нека видим на терена кой с кого ще се съобразява.

Поведението на отборите ще бъде ключово. Не търся подводни камъни. Вярвам на отбора си. В България няма с какво да се изненадаме. Желанието за победа и колективът ще са водещи фактори в този двубой", коментира Валентин Илиев на пресконференцията преди мача.

"Дадохме шанс на много млади футболисти и съумяхме да изградим страхотен колектив, водещето е, че сме непримирими и продължаваме да вярваме и да гоним целите си.

Това са мачове, които всеки футболист трябва да чака с нетърпение. В такива мачове трябва да изпитваш удоволствие и наслада, че имаш възможност да ги играеш. Независимо кой в каква форма, важно е кой ще покаже по-добра психика.

Освен Умарбаев всички други са на разположение. Готови сме за всякакви варианти според развитието на мача", каза още Валентин Илиев.

Нападателят Радослав Кирилов се надява на победата утре.

"Подготвени сме по най-добрия начин за този мач и се надявам да спечелим утре. Този мач е бонус за нас и само може да изпитаме наслада. Имаме всички шансове да се поздравим с успех", коментира Кирилов.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цесекар

    3 0 Отговор
    Тото мото,ала бала???
  • 2 АлБънди

    1 1 Отговор
    Отбора на Цъката може да спечели само благодарение на тримата от запаса начело с ухиления Драганов. Той поне 5-пъти посече армейците и никой не го наказа. Цялата съдийска комисия и Дисципа на Кучев са на хранилка към благодетеля на числото и приведени до земи пред отбора от Разград.