14 Февруари, 2014 21:01 1 143 2

Владимир Зографски прескочи квалификацията

  • зографски-
  • ски скок-
  • квалификация

Българинът се класира за същинското състезание по ски скок

Владимир Зографски прескочи квалификацията - 1
Снимка: БТА
Владимир Зографски напомни за добрите си постижения. Българинът премина квалификациите в ски скока на голяма шанца и се класира за първи кръг. Зографски направи скок от 112 метра, получи допълнителни 1,8 точки и общо с 87,9 точки се промуши в следващата фаза. В събота първият кръг е от 19:30 часа българско време, а ако Зографски премине и него, ще се класира на финала, който е по-късно - от 20:45 часа.
 
Зографски е предпоследният състезател, който получи право да скача и в първи кръг (общо 40 състезатели преминават квалификацията). Първи в квалификацията се нареди Михаел Хайебьок от Австрия, който записа скок от 131.0 метра и с актив от 124.8 точки оглави класирането. Директно за утрешния първи етап от надпреварата се класираха десетте най-добри в света.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мечока

    0 0 Отговор
    Къде се буташ бее, вместо икони да рисуваш и по манастирите да ходиш, ти че се утрепеш там !!!
  • 2 Бай Иван

    0 0 Отговор
    Както се е засилил,ще вземе да прескочи и шанцата следващия път!