Last news in Fakti

3 Юни, 2024 08:40 1 292 0

Матс Хумелс си тръгва от Борусия Дортмунд заради скандал с треньора

  • матс хумелс-
  • борусия дортмунд-
  • футбол-
  • един терзич

Освен това, ръководството на клуба не вярва, че бившият германски национал е способен да продължи да играе на високо ниво

Матс Хумелс си тръгва от Борусия Дортмунд заради скандал с треньора - 1
Снимка: БГНЕС


Защитникът на Борусия (Дортмунд) Матс Хумелс със сигурност ще напусне тима, твърди “Билд”. Договорът на 35-годишния централен бранител изтича и няма да бъде подновен.

Основната причина за раздялата е, че Хумелс е в обтегнати отношения със старши треньора на “жълто-черните” Един Терзич. Освен това, ръководството на клуба не вярва, че бившият германски национал е способен да продължи да играе на високо ниво.

Хумелс е на 35 години и през последния сезон записа 25 мача в Бундеслигата, в които вкара 3 гола. Той имаше сериозен принос и за достигнаето на Борусия до финала в Шампионската лига.

Неотдавна се появиха информации, че защитникът обмисля да прекрати кариерата си, но това едва ли ще се случи. Той не е изкушен от евентуални оферти от Саудитска Арабия или САЩ и иска да остане в Европа.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА