Last news in Fakti

6 Юни, 2024 08:29 546 0

Зинедин Зидан: Треньорството ме уморява, но вече започва да ми липсва

  • зинедин зидан-
  • футбол-
  • дидие дешан

Макар треньорството да изисква много енергия, твърде дълго се задържах без работа

Зинедин Зидан: Треньорството ме уморява, но вече започва да ми липсва - 1
Снимка: БГНЕС


Зинедин Зидан отново даде заявка, че е готов да се завърне към треньорската професия. Французинът смята, че твърде дълго е без работа и тя започва да му липсва. За последно 51-годишният французин бе начело на Реал Мадрид, но се раздели с "белия балет" през 2021 година.

"Макар треньорството да изисква много енергия, твърде дълго се задържах без работа. Да, тази работа ме уморява, но в същото време вече започва да ми липсва. В момента си прекарвам времето добре. Ще видим кога ще се завърна към треньорството", заяви Зидан пред "Марка".

Името на френския специалист постоянно е спрягано за различни отбори, но засега той не прие нито една от офертите, които бяха отправени към него. Той се надяваше да замени Дидие Дешан начело на Франция след световното първенство в Катар, но Дешан изненадващо реши да остане и да поднови договора си, което осуети плановете на Зизу.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА