Last news in Fakti

13 Юни, 2024 10:00 387 0

Септември София иска да привлече млади играчи от ЦСКА, Левски и Ботев Пд

  • септември софия-
  • футбол-
  • селекция-
  • ботев пловдив-
  • цска-
  • левски

Селекцията я правят треньорът Николай Митов и директорът Кристиян Добрев

Септември София иска да привлече млади играчи от  ЦСКА, Левски и Ботев Пд - 1

Септември София ще се опита да привлече млади играчи под наем от ЦСКА, Левски и Ботев (Пловдив), пише вестник Тема “Спорт”. Източникът посочва, че при “канарчетата” и “армейците” това ще е по-трудно, защото от новия сезон те ще имат дублиращи състави във Втора лига, където ще бъдат пренасочвани футболистите, които не влизат в основната схема.

Въпреки това септемврийци ще искат да вземат като преотстъпени някои от родните състезатели на двата столични и единия провинциален гранд, за да им даде шанс да се изявяват в “групата на майсторите”.

„Селекцията я правят треньорът Николай Митов и директори Кристиян Добрев. Казал съм и че приоритет са българските играчи, ако обаче те имат големи претенции да взимат чужденци. Това е. Ще направя лек завой, докато ми излезе някое по-сериозно поколение от школата”, са били думите на собственика на Септември - Румен Чандъров.

Новакът в елита направи масова чистка, разделяйки се с девет от футболистите, спечелили промоцията.

През новия сезон част от отбора няма да бъдат капитанът Асен Георгиев, Айкут Рамадан, Георги Динков, Иван Арсов, Йоан Гаврилов, Йордан Йорданов, Йосип Михалич, Мартин Стоянов и Мартин Тошев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА