Last news in Fakti

13 Юни, 2024 12:59 869 4

Тъмни облаци надвиснаха над столичния Локомотив, тръгна си основният спонсор

  • локомотив софия-
  • футбол-
  • efbet лига-
  • иван колев

Преди няколко дни официалният спонсор се е оттеглил от клуба и няма да си партнира занапред със столичните "железничари"

 Тъмни облаци надвиснаха над столичния Локомотив, тръгна си основният спонсор - 1

Тъмни облаци надвиснаха над столичния Локомотив. Преди няколко дни официалният спонсор се е оттеглил от клуба и няма да си партнира занапред със столичните "железничари". Бeтинг компанията осигуряваше 1/3 от бюджета на "червено-черните".

Иван Колев е дал съгласието си да се завърне начело на Локомотив София, но неяснотата около "червено-черните" е пречка за официалното му представяне.

Пред отбора стои угрозата на 17 юни да стартира подготовка без треньор и само с играчи, които към момента имат действащи договори. С тях ще се преговаря за намаляването на техните заплати или разтрогването на договорите им.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гаглей

    3 3 Отговор
    Столични железничари, хахахах мани мани, само от далеч да им погледнеш стадиона и ти се доповръща

    Коментиран от #3

  • 2 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    2 0 Отговор
    Стадиона и пред него не е метен от както е построен.какъв е този спонсор.Залата тоест една стаичка където едно време ни правеха функционалните прегледи са я направили фен-клуб.като преминаваш покрай стадиона само дупки и локви.толкова ли е скъпо да оправят малко,а и пясък имат.......отстрани!не се иска много пара,а да не те мързи и да не вземеш само парата на родителите като имитираш тренировки на децата им!

    Коментиран от #4

  • 3 Само Локо

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Гаглей":

    Ти самият си повръшня
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.