18 Юни, 2024 10:12 1 527 2

Конър Макгрегър заложи добра сума за Кристиано Роналдо да стане голмайстор на европейското

  • конър макгрегър-
  • роналдо-
  • голмайстор-
  • евро 2024-
  • европейското-
  • футбол

Двамата знаменити спортисти са приятели от години

Конър Макгрегър заложи добра сума за Кристиано Роналдо да стане голмайстор на европейското - 1
Снимка: БГНЕС/EПA

Конър Макгрегър най-после използва своите социални мрежи, след като неговият дългоочакван UFC мач срещу Майкъл Чандлър беше отложен. Суперзвездата от ММА трябваше да се завърне в октагона на 29 юни тази година. Битката му щеше да е главната в програмата на UFC 303 в Лас Вегас. Този двубой обаче ще се състои на по-късен етап поради необяснена засега пред широката публичност контузия на ирландеца. Очаква се съперниците да се срещнат в края на септември.

Феновете на боеца очакваха с нетърпение неговата реакция по повод първия му отложен в UFC мач. Вместо това Конър Макгрегър публикува в своя „Туитър“ акаунт съобщение, нямащо нищо общо с отложената среща. Неговият анонс се оказа свързан с настоящото Европейско и по-точно с Кристиано Роналдо, пише sportlive.bg.

Оказа се, че ирландецът е заложил малко над 50 хил. паунда за това легендарният голмайстор на Мореплавателите да завърши с най-много отбелязани голове в турнира. Ако това стане факт, Макгрегър ще прибере почти милион евро в джоба си.

Двамата знаменити спортисти са приятели от години. Последно те бяха видени заедно миналия декември на боксово събитие, състояло се в Саудитска Арабия. Също така през 2016 година беше документирано как Роналдо наблюдава една от тренировките на Макгрегър преди битката му с Нейт Диас.

За Макгрегър се знае, че е голям фен на Манчестър Юнайтед и е останал доволен, когато португалецът се завърна повторно в клуба през 2021 година. Те често са забелязвани в една компания на редица мероприятия в Саудитска Арабия, където Роналдо понастоящем играе. Легендата на Юнайтед и Реал е важно звено в опитите на страната от „Близкия изток“ да се превърне във водещ фактор в спорта и в организирането на големи спортни събития.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тренер

    2 1 Отговор
    Ще загуби, можеше да ги дари тия пари на някой от пенсионерите, който е пребил в някой бар през годините!
  • 2 Хаха

    1 0 Отговор
    Атлантически "ценности" - залози, комар, гладиаторски ММА, небинарен пол, еко, меко, гмо, яжте треви, червеи, бодете се с отрови, приемайте и интегрирайте пришълци.... Някои дават ли си сметка, че понечето непълнолетни копират залаганията и поведението на своя фалшив, безмозъчен идол!?