Last news in Fakti

22 Февруари, 2014 19:50 760 0

Стойчо Младенов: Ще сме по-добри през есента

  • цска-
  • есента-
  • стойчо младенов-
  • черноморец-
  • а група

В понеделник ЦСКА гостува на Черноморец

Стойчо Младенов: Ще сме по-добри през есента - 1
Снимка: БТА

„Искам да кажа, че любимият ни отбор ще бъде по-добър от есента, а и съм сигурен, че феновете ни ще продължават да бъдат иновативни и различни на трибуните. Имаме нужда от всички, които обичат ЦСКА. Във всеки един мач, на всеки един стадион”, сподели пред клубния сайт треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов.

В понеделник „армейците” излизат за първи официален мач от близо два месеца насам. „Червените” гостуват на Черномроец в среща от 24-ия кръг на „А” група.

„Предстои ни да подновим шампионата срещу отбора на Черноморец Бургас, към който подхождаме с голямо уважение и респект. Надяваме се и вярваме в успеха, който ще ни даде още по-голяма увереност. Черноморец има доста нови играчи и съм сигурен, че ще бъде интересен мач, който ние трябва да вземем. Знам, че привържениците ще ни подкрепят”, сподели още Младенов.

„Хората не ни оставиха никога и това задължава всички в клуба да работим отговорно и на върха на възможностите си в името на клуба. Не се съмнявам, че общите ни усилия ще бъдат възнаградени”, каза още треньорът на ЦСКА.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА