Last news in Fakti

30 Юни, 2024 12:41 792 1

Аржентина прегазва конкуренцията: 3 победи от 3 мача, нито един допуснат гол

  • копа америка-
  • аржентина-
  • перу-
  • лаутаро мартинес-
  • меси-
  • сащ-
  • футбол

И двете попадения за световните шампиони бяха дело на Лаутаро Мартинес

Аржентина прегазва конкуренцията: 3 победи от 3 мача, нито един допуснат гол - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Аржентина записа трета поредна победа в своята група "А" на Копа Америка, след като се наложи с 2:0 над Перу и завърши с пълен актив от 9 точки. Аржентина до момента не е допуснала гол в турнира.

И двете попадения за световните шампиони бяха дело на Лаутаро Мартинес, който бе точен в 47-ата и 86-ата минута. В 70-ата минута Аржентина получи дузпа, но Леандоро Паредес прати топката в гредата. В последната минута на редовното време Перу имаше отличен шанс, след като изстрел с глава на Франко Санелато се отби от гредата.

"Албиселесте" играха без контузената си звезда Лионел Меси, но въпреки това създадоха доста положения пред вратата на противника, предаде БТА.

В другата среща от група „А“ Канада и Чили завършиха наравно 0:0, което се оказа достатъчно за „кленовите листа“ да завършат на втора позиция и също продължават напред. Още в 20-ата минута Габриел Суасо от Чили бе изгонен от игра за втори жълт картон и съответно червен. Така задачата на Канада бе значително улеснена и само редицата пропуски попречиха на тима да стигне до успех.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Град Козлодуй

    2 2 Отговор
    Таланти👌