Last news in Fakti

5 Юли, 2024 16:35 643 2

Георги Глушков коментира евентуалното завръщане на Везенков в Олимпиакос

  • георги глушков-
  • коментира-
  • завръщане-
  • олимпиакос-
  • везенков-
  • александър везенков-
  • нба-
  • баскетбол-
  • националът

Служебният министър на младежта и спорта заяви, че българският национал ще съжалява един ден, ако реши да напусне НБА

Георги Глушков коментира евентуалното завръщане на Везенков в Олимпиакос - 1
Снимка: БГНЕС

Георги Глушков коментира ситуацията относно Александър Везенков и евентуалното му завръщане в Олимпиакос. Служебният министър на младежта и спорта заяви, че българският национал ще съжалява един ден, ако реши да напусне НБА. Първият българин, който игра в най-силното първенство на света, посъветва крилото да преосмисли добре ситуацията. Ето какво каза Глушков пред БТА:

„Мисля, че аз единствен мога да го разбера. Той беше поставен в много тежки условия, но за да може да се пребори за мястото си, той трябваше да получи реален шанс. Треньорът трябваше да му даде 20 мача, в които да го остави в игра по над 20 минути. Сигурен съм, че ако на него му беше даден такъв шанс, той щеше да направи неща, с които много да ни зарадва.“

„Вместо това се случи така, че той получи толкова минути, колкото да не може да покаже какво може и да бъде неудовлетворен от самото си присъствие в НБА. Не знам дали решението му (за завръщане в Олимпиакос) е крайно, но аз лично, от дистанцията на времето, бих му препоръчал нещо друго - НБА е друга планета и младите в България много я гледат и много се увличат. Мисля, че след години, ако той наистина се върне в Гърция, ще съжалява, защото не е използвал до край своите възможности. Аз също като него имах договор за две години и трябваше да го изпълня, но тогава нямаше кой да ме посъветва“, подчерта Глушков.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Червената шапчица

    3 1 Отговор
    Главчев да отговори каква работа имат на срещата на НАТО представители на Южна Корея , Австралия и Нова Зеландия? Ако някой не е разбрал - въпросът е каква е работата на НАТО в Азиатско- Тихоокеанския регион?
    Може би Европа ще трябва да подкрепя САЩ в конфликта с Китай ?!
    Такава подкрепа дали ще се отрази на ЕС ?
  • 2 хммм

    1 1 Отговор
    Е това лу му е работата на тоя Фран кенщайн?